Saturday, 23 March 2013

Heyyyyyo

Assalamualaikum.... adibsss in da house!

muahaha.. act x tau nk citer ape but still nk update sbb dh lama x update kann....nnti kene bash ramai2 mampuss aku.. MUAHAHAHA *tepuk tangan sikit*

sebelum apa2..i wanna say HAPPY HOLIDAAAYYY yeay! cuti seminggu sebelum masuk APRIL ! hopefully dpt lah lepaskan tension, stress dan segala mcm anjing dlm badan ni..woof woof !


Okayy sooo...bulan 3 ni dh nk start balik bizzzii bizzzinya.. hadoiii..

rabu lepas masuk pertandingan kawad, but tahun ni PBSM x dpt nk kekalkan title johan mcm last year...huhu...dpt jugaakk kat KRS....x pelaahh first time utk diorg... xDDD

HOWEVERR....how everrrr..aku still puas hati n happy dgn perfomance kitorg !! *haihh...bilelaa boleh pakai lagi full uniform PBSM ni... huhu :')

KP yg sewel lagi mewel ! atanzzz!
Esok tu plak pegi pertandngan balas pantun kat SMK Taman Sri Rampai...

korg baca tu?? PERTANDINGAN BALAS PANTUN !! aku pun pelik mcm mne aku boleh terjebak dgn  pertandingan ni ! x pernah terfikir, x pernah terlintas dlm kepala, x pernah verangan..tetibe jee kene paksaa...

mmg santek sgtlaa kan pantun yg kitorg bagi.. 'biri-biri pelik melihat serigala' laaa, 'cendol makan dgn budu' laaa... x ke anjeng tuu korg rasa tu..??

kitorg lwn dgn satu skola je, skola ZON R1.. diorg mmg perghhh! walaupon mekap bagai nk gila pipi pink pink babi, dressing ala2 nk menari arab, bunga sebonjot atas kepala, diorg ni mmg terbaeek laa..

aku rrasa diorg mmg dh berpengalaman kot...tgk cara dh tau... n aku dgr cikgu diorg nii pemantun negara kot..ekk? ntah.. yg penting ada aku kesah??

masuk bende tu semata-mata aim nak sijil penyertaan je...hahahaha xD

so lepas ni sape nk balas2 pantun dgn aku meh lee... 

pergi ke skola jumpe pn esah, aaaade aku kesah?? 

urmm ape lagi ekk nk citer... HAHH! haritu kitorg, kelas 5I u knoww.... kelas budak2 cacat tuu.. amik2 gmbr utk farewell... mmg happeningg weyhh!! saje nk citer aku yg edit gamba2 tu.. nk heboh laa jugak... ^oo^

soooo ni lah time yg sesuai utk diorg nk feeling2 model....

bajet retissss la ko fikri !
kan gua cakap! kelas budak2 cacat ! xD



calon-calon pencarian lelaki tersundal
<3 5 IKHLAS FAMILY <3



#Dah sikit2 jee.... xD

Soo selepas memasuki beberapa proses menambah garam, tmbh ajinomoto.. ni lah hasilnyaaa :D




Acanoo??? kelassss x gmbr atas kiri sekalii??! xDDD

Ni baru page 1 siap...page 2 nk kene buat dlm cuti ni lah nmpknyee.. :3

SO bukan saja nk berpantun, nk amik gmbr pun boleh contact saya  ye. Gitewww

Okay done untuk entry kali nii...lagi sekali SELAMAT BERCUTI ! balik kampung jgn sampai lupe org bandorr yeee...


PEACE NO WAR