Sunday, 21 July 2013

Walla JULAI !

HOLLAAAA..

Assalamualaikum n SALAM RAMADHAN ...

WOW ! memey lama gila wa x hapdet ini blog...makin lama makin males jari ni nk menaip, padahal banyak benda nk diceritakan, tp kalau dh malas tahap dewa tu nk buat camna kann..

so mmg malas laa nk taip panjang2, kita pendekkan..

Just nk share pasal pergi FINAS haritu...

ada tayangan filem kat sana..it's really enjoying ! best..! dpt jumpa yana shamsudin, ezlynn, shofi jikan n ramai lagi..awie pon ada time tu but lepas die perfomance die terus balik..huhuhu.. x sempat nk berphotoshoot ngan diaa..

*pix took w my phone cam--
Them w Johan Asaari..aku yg amik pix ni aku plak x dpt join...  :<






*Pix took by FINAS cameraman--

KELAB PENCINTA FILEM SMKSA w Ketua Pengarah FINAS
Yeayyy...ada pun muke aku dgn Johan ! hahaha xD 

OKAY..habis pasal FINAS..

thennn hmm.. what else.

hahh..pada 8 Julai lepas, Me n Khairin telah pun melepaskan jwtn sbg Ketua Pengawas n Ketua Pengawas PSS...huhu, sedih tu sedih tp best pun ada jugak...lepasni x de laa lagi kerja bertimbun2 yg aku kena buat..relaxxx xD

Watikah penyerahan kuasa~
With Ex-Headboy
So ! tu je kot yg best nk bgtw... yg x best buat pe nk bgtw kann..

jadi SELAMAT BERPUASA kpd seluruh umat Islam..! no ponteng2, jgn main mercun, jgn main pop pop..main counter strike x pe..lol merepek suda..If ada kesempatan, aku update laa lagi belog nii :p

Okayy that's all.. see ya later !

ASSALAMUALAIKUM :)